Meröppet på Bullarens bibliotek

Nu erbjuder vi meröppet även på Bullarens bibliotek. Från och med den 18 januari kan du registrera dig.

Invigningsprogrammet är tyvärr inställt på grund av rådande restriktioner.

Du är välkommen att registrera dig som meröppetlåntagare från och med 18 januari. Detta gör du på Bullarens bibliotek under tider då personal är på plats, se aktuella öppettider.

Vad är meröppet?

Meröppet innebär att du är välkommen till biblioteket även på de tider då personal inte är på plats. Det betyder att du får möjlighet att besöka biblioteket när det passar just dig. Under meröppettiderna kan du låna och återlämna böcker via bibliotekets självserviceautomat, hämta reserverade böcker, läsa böcker och tidningar samt använda dator och internet. Använd gärna biblioteket till att läsa, studera och söka information.

Meröppet finns redan idag i Kungshamn och Hällevadsholm. Hör av dig till det bibliotek du vill besöka för att få information om hur meröppet fungerar just där, då det kan förekomma skillnader mellan de olika lokalerna och vilket system som används.

Om du vill använda dig av biblioteket under meröppetiderna och är över 18 år kommer personalen att hjälpa dig att komma igång. Varje låntagare godkänner ett avtal och måste logga in sig var och en för sig. Du kan ta med dig barn och unga som du ansvarar för.

Följ oss gärna på Facebook!