För elever

För elever

Välkommen in till skolbiblioteket!

Du hittar skolbiblioteket på första våningsplanet nedanför kafeterian. På skolbiblioteket kan man ta det lugnt en stund, lämna inköpsförslag, söka information, plugga, spela spel och läsa förstås! Välkommen hit!

 

Ditt skolbibliotek

 

Har du några idéer kring vad vi kan hitta på med skolbiblioteket? Kanske vill du anordna en utställning, skylta böcker med ett visst tema eller hitta på något annat kul? Skolbiblioteket tillhör er elever som går på skolan och ni får gärna vara med och utveckla biblioteket. Prata med mig på skolbibblan om ni har tankar eller idéer kring bibliotekets rum eller funktion. 

 

 

Torsdagstävling

 

Sista torsdagen varje månad är det tävling! Varje tävling består av tre uppdrag, du får välja ett av dem, vinsten är 15 kronor att handla för i skolans kafeteria. Det finns bara tre vinnare på varje tävling så först till kvarn gäller.

 

Bokcirkel 

 

Gillar du att prata böcker, läsa och fika? Då kanske Strömstiernas bokcirkel är något för dig? Vi träffas ett par gånger i månaden. Vill du vara med? Anmäl dig till din skolbibliotekarie via teams, mail eller kom förbi bibblan! 

 

 

Sök

Språk